Om karriereblog

Om karriereblog

Denne blog er for dig, der brænder for din karriere. Vi ved godt, at karriere ikke er det samme for alle. For nogle handler det om avancement og mere ansvar, mens andre vil have  udvikling og spændende arbejdsopgaver. Og de fleste vil også gerne have en god balance mellem arbejde og privatliv. Karrieren kan også være på standby, hvis du er ledig,  eller på vej, hvis du er nyuddannet. Derfor handler Karriereblog om alle karriereaspekter.

Hvem blogger

Her blogger en række skarpe medarbejdere fra CA Karrierepartner og a-kasse. De har en bred erfaring med rekruttering, karriereudvikling og et grundigt kendskab til arbejdsliv og det danske arbejdsmarked.

CA Karrierepartner og a-kasse

CA er karrierepartner og a-kasse for 62.000 højtuddannede i erhvervslivet. De fleste a-kasser hjælper kun deres medlemmer, når de er blevet ledige, Vi hjælper vores medlemmer gennem hele arbejdslivet – uanset om man er ledig eller i arbejde – med karriererådgivning, sparring og kurser. Derfor indgår ‘karrierepartner’ på lige fod med ‘a-kasse’ i vores navn. www.ca.dk