Hvem blogger?

Hvem blogger?

På Karriereblog blogger en række skarpe medarbejdere fra CA Karrierepartner og a-kasse. Vi har en bred erfaring med rekruttering, karriereudvikling og et grundigt kendskab til arbejdsliv og det danske arbejdsmarked.

Her kan du læse om de første seks bloggere på karrierebloggen. Der kommer løbende flere bloggere til.

Githa Rasmussen 
Githa er karriererådgiver og coach – uden omsvøb, skabeloner og lommefilosofier. Det er der nemlig rigeligt af andre steder.
Githa Rasmussen på LinkedIn

 

Jimmy Buchmann
Jimmy skriver om ledelse, arbejdsliv og karriere. Han er kommunikations- og udviklingschef i CA med mange års erfaring i ledelse.
Jimmy Buchmann på LinkedIn

Sanne Juel
Sanne har et sikkert øje for spændende tendenser i arbejdsliv og karriere. Hun er en erfaren karriererådgiver og stresscoach.
Sanne Juel på LinkedIn

Lars Christian Andersen
Lars Christian er karriererådgiver i CA – med flair for formidling og ekspertise inden for ledelse.
Lars Christian Andersen på LinkedIn

John Brøndum
John Brøndum er karriererådgiver i CA. Han er facilitator, projektleder, coach – og altid god for en skarp holdning til arbejdsliv og karriereudvikling.
John Brøndum på LinkedIn

Rikke Østergaard
Rikke er erhvervssociolog og har desuden en B.A. grad i filosofi og buddhistisk psykologi. Rikke har skrevet bøger om mentaltræning og taknemmelighed og er en efterspurgt foredragsholder. Rikke er desuden en af underviserne på CA’s kurser i mentaltræning og mindfulness.
Rikke Østergaard på LinkedIn –  www.erhvervssociologen.dk

CA Karrierepartner og a-kasse

CA er karrierepartner og a-kasse for 63.000 højtuddannede i erhvervslivet. Hvor de  fleste a-kasser kun hjælper deres medlemmer, når de er blevet ledige, hvælper vi vores medlemmer gennem hele arbejdslivet – uanset om man er ledig eller i arbejde – med karriererådgivning, sparring og kurser. Derfor indgår ‘karrierepartner’ på lige fod med ‘a-kasse’ i vores navn. www.ca.dk